2-0-ról fordított

2023.11.05. 17:34

NB II foci - Hiába vezetett a Gyirmót, a második félidőben fordított a Nyíregyháza

Az első félidőben még 2-0-ra vezetett a Gyirmót.

Kisalföld.hu

Fotó: Rákóczy Ádám

Gyirmót FC Győr–Nyíregyháza 2–4 (2–0)

Gyirmót, Alcufer Stadion, 711 néző. V.: Zierkelbach.

Gyirmót: Hársfalvi – Polgár, Hudák, Szegi, Jova - Kovács M., Kovács D. (Takács R., 82) – Soltész, Madarász (Szőke, 73), Medgyes – Adamcsek (Pethő 73). Vezetőedző: Tamási Zsolt.

Haladás: Fejér – Farkas B., Rjaskó (Kesztyűs sz), Gengeliczki, Baki, Nagy B. – Nagy D. (Novák, 83), Toma, Tamás O. (Herjeczki sz), Géresi (Kovácsréti 61) – Bouard (Gresó 81). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gsz.: Soltész (13. – 11-esből), Madarász (34.), ill. Gengeliczki (62. és 77.), Baki (69.), Novák (88.).

12. perc: Baki akasztotta Adamcseket, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. Soltész ballal a kapu közepébe lőtt. 1-0.
34. perc: Madarász állítás nélkül, jobbal 22 méterről a bal felső sarokba bombázott. 2-0.
62. perc: Herjeczki bal oldali beadása után a hosszú saroknál érkező Gengeliczki 2 méterről helyezett a kapu bal oldalába.2-1.
69. perc: Nagy D. jobb oldali szöglete után Bouard csúsztatta Baki elé a labdát, aki előrevetődve 3 méterről a kapu jobb oldalába passzolt. 2-2.
78. perc: Bouard kicselezte Hársfalvit, majd lekészített Gengeliczki elé, aki a gólvonalról a kapu jobb oldalába lőtt. 2-3.
88. p. Nagy B. ívelt a kapu elé a bal oldalról, a jobbról érkező Novák pedig 7 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 2-4.

Tamási Zsolt: - Kétgólos előnyünk birtokában meccslabdánk volt Madarász révén, de nem tudott vele élni. Minden erejét mozgósította a Nyíregyháza az eredmény érdekében és ismét bizonyította, hogy jó csapat.

Tímár Krisztián: - Az első félidőben is jól játszottunk, de a korai büntető visszavetett minket. A félidőben néhány módosítást hajtottunk végre, amire jól reagált csapatunk. Fizikálisan is jobban bírtuk a meccset, fokozatosan felőröltük a hazaiakat és szép gólokat szerezve megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában