Női vízilabda

2023.10.28. 21:18

Két negyedben vette fel a versenyt a bajnokkal az UNI Győr-GYVSE

A második és a negyedik negyedet döntetlenre hozta az UNI Győr-GYVSE a női vízilabda ob I-ben a címvédő Eger ellen, de végül hét góllal kikapott.

Kisalföld.hu

Két negyedben is egyenrangú ellenfele volt az egrieknek a győri csapat.

Fotó: GYVSE

UNI Győr-GYVSE–Eger 8–15 (1–4, 4–4, 2–6, 1–1)

Győr, Aqua Sportközpont, ob I-es női mérkőzés, 100 néző. V.: dr. Donauer, Dunai.

GYVSE: Szombathelyi – Rádli, Kenderes 1, Finta Zs., Molnár D., Svec 1, Párkányi 2, Petik 3, Hateier, Szedlák 1, Dróth, Fogarasi, Szabó I. Edző: Vogel Zsolt.

Eger: Torma – Szilágyi 4, Skultéti, Parkes 1, Sóti, Katona 1, Weston 5, Szűcsné, Lendvai 1, Kárpáti, Keserű, Szellák 3, Pogonyi, Balogh. Edző: dr. Sike József.

A címvédő hamar magához ragadta a kezdeményezést, az első negyedben 4–0-ra ellépett, a szakasz végén Párkányi találatával szépítettek a győriek. A második nyolc perc kiegyenlített játékot hozott. Feljött a hazai gárda 4–3-ra, de aztán az Eger rendezte a sorokat, és a nagyszünetre visszaállította a háromgólos különbséget (5–8). A második félidőben a hazaiak kevésbé tudták megakadályozni az egrieket a góllövésben, akik zsinórban hatszor voltak eredményesek, Svec törte meg a gólcsendet (7–14). A zárófelvonásban a különbség nem is nőtt, így becsülettel küzdve és helyt állva szenvedett végül vereséget a tavalyi aranyérmestől az UNI Győr-GYVSE.

 

Vogel Zsolt: – A szerdai vereségből próbáljuk összerakni magunkat. Ritkán szoktam ilyet mondani, de tulajdonképpen mindent megtettünk, egy emberre nem számoltunk, Westonnal. Sok pozitívum volt, az akarás megvolt, a pontatlanságainkon kell javítanunk, és továbbra is a helyzeteket kell jobban kihasználni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában