7,5 millió

2024.05.23. 13:00

Harminc év után autót vehetnek a győri polgárőrök

Fennállásának harmincadik évfordulóját ünnepli idén a győri Arrabona Polgárőr Egyesület, amely az Év polgárőr egyesülete" címet is megkapta az Országos Polgárőr Szövetség.

Kisalföld.hu

A három évtizednyi munka alatt egyszer sem tudtak saját gépjárművet beszerezni, kölcsön járművekkel és a tagok saját autóival teljesítették a járőrszolgálatot. Ebben nyújt segítséget számukra a győri önkormányzat 7 millió 650 ezer forintos támogatása. A tegnap dr. Laczkovits-Takács Tímea alpolgármester és Borsi Róbert önkormányzati képviselő, adta át jelképesen a támogatást Szvitek Norbertnek az Arrabona Polgárőr Egyesület elnökének. Az adományt még a képviselő testület júniusi ülésén jóvá kell hagyni. 

– Jelenleg a városi rendőrkapitányságtól kölcsönkapott járművet használjuk, nagy öröm számunkra, hogy a meglévő két robogó mellé egy saját autót is beszerezhetünk – köszönte meg a támogatást Szvitek Norbert.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában