Marad

2023.03.22. 11:21

Női kézilabda - Pásztor Noémi hosszabbított Mosonmagyaróváron

Folyamatoson tartanak az egyeztetések a Motherson-­Mosonmagyaróvár következő évi játékoskeretének kialakításáról. Beszámoltunk már érkezőkről, távozókról, a napokban pedig azt jelentették be, hogy Pásztor Noémi egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését.

kisalfold.hu

Fotó: MW-archív

Pásztor Noémi 2021 nyarán az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatából érkezett Mosonmagyaróvárra, és azonnal a csapat meghatározó kézilabdázójává vált. 
A csapat is együtt marad, ezért úgy gondolom, hogy a harmadik évben még előrébb léphetünk a magyar bajnokságban és az Európa-ligában.Pásztor NoémiMindkét mosonmagyaróvári idényében rendkívül megbízható, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, sőt, többször volt a csapat legjobbja a hazai és a nemzetközi sorozatokban. Az egészen kiváló védőmunkája mellett a beálló a támadójátékban is hasznosan, eredményesen kézilabdázik.

Mosonmagyaróvárról is ka­pott meghívót a magyar válogatottba, amelyben gyakorlatilag már állandósította a helyét. 

Pásztor Noémi tehát a 2023-2024-es szezonban is a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatát erősíti. 

– Nagyon szeretek Mosonmagyaróváron kézilabdázni, jól érzem magam a lányokkal, remek a szakmai munka, amiben érzem a bizalmat – nyilatkozta a klub honlapján Pásztor Noémi. – Maradni szerettem volna, így számomra nem volt nehéz a döntés, én is örülök a szerződéshosszabbításnak, amire a tárgyalásoknál a klub is törekedett. A Mosonmagyar­óvár jó szakasz a pályafutásomban, megvalósultak itt azok a céljaim, amelyeket terveztem. A csapat is együtt marad, ezért úgy gondolom, hogy a harmadik évben még előrébb léphetünk a magyar bajnokságban és az Európa-ligában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában