EzTörténtKisalföld

2024.05.24. 21:12

Erről írtunk 10 éve: Árak a strandokon Győr-Moson-Sopronban

Erről írt a Kisalföld 10, 20 és 40 éve május 24-én.

Kisalföld.hu

10 éve – Ennyiért csobbanunk

Alig emeltek árat a fizetős strandok, s míg a legtöbb helyen júniusban nyit a külső medence, van, ahol már májusban győzött az optimizmus. Lipóton például május elsejétől bemerészkedhetnek a látogatók a medencékbe, kivéve az 1200 négyzetméteres óriásmedencét. Június 14-től 2600 forint lesz a felnőtt- s 1900 a gyerekjegy négy óra előtt.

20 éve – Pannonhalma barátai

A Pándzsa egyesület rövid fennállása alatt második alkalommal hívta találkozóra Pannonhalma barátait – a városból elszármazottakat és a szimpatizánsokat – sziporkázóan gazdag kulturális fesztiváljára, a Generációk Találkozójára. A legtöbb nézőt az István, a király című musical vonzotta.

40 éve – Mi lesz veled, aranypart?

A Mosoni-Duna és a Rábca torkolata, Győr néhány évvel ezelőtti kincse ma csatatér, építési terület, de bízzunk abban, hogy a vízügy és a tanács közös természetátalakító tevékenysége magyarázatot nyer hosszú távon. A pusztítást igazolhatja az eredmény. Természetesen eredmény alatt nem a sportolók várható eredményesebb szereplésére gondolok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában