Önkormányzat

2024.05.24. 13:00

Szabó Balázs az új képviselő Ábrahám Tivadar helyett Mosonmagyaróváron

A mandátumáról lemondó Ábrahám Tivadar helyét a mosonmagyaróvári képviselő-testületben Szabó Balázs vette át, aki esküt is tett. Új bizottsági tagokat is választottak.

Kisalföld.hu

A Demokratikus Koalícióból kilépő Ábrahám Tivadar visszaadta önkormányzati képviselői mandátumát, és a pénzügyi és ügyrendi bizottság elnök tisztségéről is lemondott.

Helyét a testületben a Demokratikus Koalíció és Magyar Szocialista Párt közös listáján a negyedik helyen szereplő Szabó Balázs vette át, az elnöki tisztségben pedig Élő Károly képviselő.

További két új külsős bizottsági tagot is választottak Farkas Ferenc és Gnám Károly személyében, akik szintén esküt tettek.

A gazdasági és városüzemeltetési bizottság nem képviselő tagja, Erdős Sándor március 25-én tragikus hirtelenséggel elhalálozott. Helyére Farkas Ferencet választották meg.

A szociális és esélyegyenlőségi bizottság nem képviselő tagja, Pozsgai Jánosné Ábrahám Tivadarral együtt szintén lemondott. Május 23-tól Gnám Károly került a helyére. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában