Vízilabda

2022.11.20. 20:29

OB I – Győri vereség, jelenleg ez a realitás

kisalfold.hu

III. ker. TVE–UNI Győr-GYVSE 13–4 (3–2, 3–1, 4–0, 3–1)

Budapest, ob I-es női mérkőzés. V.: Ercse, Kendeházi.

III. ker. TVE: Torkos – Brezovszki 5, Keresztes, Kiss P. 1, Fodor, Zöld, Illés 1, Hnatyszyn, Kovács D., Koltay 3, Hajdú 2, Gasparics 1, Gyöngyössy, Czeglédi. Edző: Lukács Dénes. 

GYVSE: Torma – Rádli, Hateier 1, Gálicz, Vaszari, Török, Németh V., Huszti V. 1, Huszti D. 1, Kiss A., Szedlák, Dróth, Kurucz 1, Horváth A. Edző: Vogel Zsolt.

Az első negyed kiegyenlített játékot hozott, a hazaiak csak egy emberelőnyös helyzetet kihasználva, hat másodperccel a szakasz vége előtt vették át a vezetést. A második nyolc percben is tartotta a lépést a kerületiekkel a GYVSE, de a félidő végén, majd a harmadik negyed elején lőtt gólokkal megnyugtató előnyre tett szert a házigazda. A záróetap előtt 10–3 volt a javukra. Ebben kialakult a tízgólos különbség is (13–3), a meccset végül Hateier Nelli akciógólja zárta le.

Vogel Zsolt: – Jelen pillanatban ez a realitás. Bizonyos szegmensben nem vagyunk ob I-re érettek, ezért én vagyok a felelős. Nem tudtuk megfelelően rendbe szedni magunkat az elmúlt három hétben. Meglátjuk, milyen irányba tudunk elmozdulni a folytatásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában