NB II foci

2022.08.07. 08:49

A második félidőben fordított, és győzött a Szeged az ETO Parkban - Fotók

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét hazai környezetben lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata.

kisalfold.hu

Fotó: Huszár Gábor

ETO FC - SZEGED-CSANÁD GA 1-2 (1-0)

Győr, ETO Park. Vezette: Ducsai József (Szalai Dániel, Mohos Milán)
ETO FC: Kovácsik – Kovács K., Fodor, Csonka, Vincze Á. – Toma, Tuboly, Óvári, Kiss B. – Priskin, Vitális. Vezetőedző: Tímár Krisztián
SZEGED-CSANÁD GA: Molnár F. T. – Ódor, Temesvári, Szilágyi Z., Beronja – Gajdos, Sipos Sz., Simon Á., Pintér Á. – Szatmári L., Szakály D. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics  

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét hazai környezetben lépett pályára az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. Az együttes ezúttal a Szegedet fogadta. Az első félidőben Csonka fejese révén a hazaiak kerültek előnybe, ám a második játékrészben fordított a Szeged és elvitte a három pontot.

ETO FC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-2 (1-0)
Győr, ETO Stadion 1398 néző. V.: Ducsai (Szalai, Mohos).
ETO FC: Kovácsik – Kovács K., Fodor, Csonka B., Vincze Á. Tuboly, Toma, Óvári (Babati 46'), Kiss Ba. (Kovács I. 80'), Vitális (Kiss Be. 68'), Priskin (Bacsa 46'). Vezetőedző: Tímár Krisztián.
Szeged-Csanád GA: Molnár F. T. – Ódor (Könczey 46'), Temesvári, Szilágyi, Beronja (Bitó 77'), Sipos, Simon Á. (Farkas A. 60'), Szatmári (Vári 94'), Pintér, Szakály (Bíró 60'), Gajdos. Vezetőedző: Stevanovic Aleksandar.
Gsz.: Csonka (3’) ill. Gajdos (56’), Szilágyi (81’).

Tímár Krisztián: - Azt gondolom, jól kezdtük a mérkőzést, sikerült korán vezetést szerezni, aztán ez egy kicsit megnyugtatta a csapatot, de az első félidőben szerintem még dominálni tudtunk. Szünetben kényszerűségből cserélnünk kellett, mert Priskin Tamás megsérült, bele kellett nyúlni a csapatba. Sajnos a második félidő nem olyan volt, mint amilyet elképzeltem, és ez a kapott gól után csúcsosodott ki, amikor kaptunk egy könnyű gólt, kiegyenlített az ellenfél, utána pedig azt éreztem, hogy a játékosokat kissé hitevesztettek voltak, amit egyszerűen nem tudok hova tenni. Tettük a dolgunkat, de az igazi szenvedélyt hiányoltam a csapatból, ami az első mérkőzésen megvolt, azt most nem éreztem, ennek ellenére a végén ott volt még a meccslabda, de tőlünk ez nem elég, ki fogjuk elemezni és javítani a hibákat, és megpróbálunk visszatérni arra az útra, amin elindultunk.
Stevanovic Aleksandar: - Rosszul kezdtük a mérkőzést, külön készültünk az ETO-ból, tudtuk, hogy veszélyesek a pontrúgások után, ennek ellenére rögtön a találkozó elején egy ilyenből kaptunk gólt. Nem tudom, hogy mi történt az első félidőben, nem azt játszotta a csapat, amit megbeszéltünk, de aztán sikerült rendezni a sorokat, és a második játékrészben a legjobb arcát mutatta a csapat, és szerencsére ez elég volt ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Percről percre

90+5. perc: Vége a mérkőzésnek, köszönjük a figyelmüket!

90+4. perc: Csere a vendégeknél: Szatmári helyett Vári a pályán.

90+2. perc: Pintér lövése elmegy Kovácsik kapuja mellett.

90+1. perc: Négy perc a hosszabbítás a meccs végén.

90. perc: Kovács I. viszi be a labdát az ötösön belülre, a visszapasszra Vincze érkezik, de nem találja el jól a labdát.  

87. perc: Bitó kap sárgát. 

84. perc: Babati kap sárga lapot, a labdát túl korán rúgta el.

81. perc: GÓÓÓÓL! Vezet a Szeged! Pintér Ádámot nem tudják szerelni a győri védők, aki az alapvonalról visszapasszol, Szilágyi pedig 14 méterről a léc alá ível. 1-2.  

76. perc: Cserél a vendég együttes: Bitó áll be Beronja helyére.

76. perc: Bíró B. kap sárga lapot, Tomát talpalta le. 

71. perc: A hazai szurkolók ébresztőért skandálnak, a játékvezető pedig ivószünetet rendel el. 

68. perc: Vitálist váltja Kiss Bence.

67. perc: Egymás után a második szögletét végezheti el a szegedi csapat.  

63. perc: Fodort kell ápolni.  

60. perc: Kettős csere a vendégeknél: Szakály helyére Bíró áll be, Simont pedig Farkas Aurél váltja.

56. perc: GÓÓÓÓL! A semmiből egyenlít a Szeged! Szakály és Pintér Á. játszik össze egy bedobás után, majd Pintér a középen tisztán érkező Gajdoshoz passzol, neki pedig már nincs nehéz dolga: hét méterről az üres kapuba belsőzi a labdát. 1-1 

49. perc: Babati jobbról érkező szabadrúgása a sorfalról pattan Fodorhoz, aki hat méterről sarkazza a labdát kapura, a gólvonalról sikerül tisztáznia Szilágyinak.

48. perc: Babati lapos lövését védi Molnár F. T.  

46. perc: Óvári és Priskin helyére Babati és Bacsa állt be a szünetben. Ódort Könczey váltotta a vendégeknél. Elkezdődik a második félidő. 

45+1. perc: Egy perc a ráadás. Ebben az egy percben már fontosabb esemény nem történik: szünet következik.

45. perc: Kiss B. lő jobbról, éles szögből, a próbálkozás azonban elmegy a kapu előtt. 

38. perc: Vitális szabadrúgását magabiztosan fogja Molnár F. T. 

37. perc: Ódor kapja a mérkőzés első sárga lapját, Vinczét öklelte fel a győri térfélen.

33. perc: Fodor ívelését Kiss B. fejeli kapu mellé.

23. perc: Technikai szünet: itt a lehetőség a frissítésre.

22. perc: A vendégek bal oldali szöglete után Temesvári fejel tíz méterrről kapu mellé.

17. perc: Az agresszív győri letámadás eredményre vezet: a megszerzett labdát Óvári lövi el, Temesvári blokkol. 

15. perc: Priskin támadja le egy hazaadás után a szegediek kapusát. Molnár F. T. állja a sarat.

14. perc: Kiss Balázst szerelik a szegedi védők egy gyorsan elvégzett bedobás után a tizenhatos vonalánál. A játékvezető szerint szabályosan.

3. perc: GÓÓÓÓL! Vitális bal oldali szabadrúgását Csonka fejeli 10 méterről a jobb alsóba. 1-0

1. perc: Zöldben a győri, fehérben a szegedi együttes. A mérkőzést a hazaiak kezdik. 

 

Tímár Krisztián vezetőedző betegség miatt nem számíthat Csinger Márk és Kiss Máté játékára, Szujó Attila visszatérése jó úton halad, ám mérkőzésen még nem szerepelhet, viszont már helyet kapott a keretben a visszatérő Babati Benjamin és a frissen szerződtetett Kovács István.

Az alábbi összeállításban lép pályára a Szeged ellen az ETO:

Korábban írtuk:

Jól kezdte a bajnokságot az ETO FC, ugyanis meggyőző játékkal tartotta itthon a három pontot múlt vasárnap a Nyíregyháza ellenében. Vasárnap az előző szezonban jól szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia látogat az ETO Stadionba, akik az első körben a tavaly még élvonalbeli MTK otthonában, egy izgalmas mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedtek. Könnyű mérkőzésre tehát ezúttal sem lehet számítani, ám Tímár Krisztián vezetőedző bízik csapatában, és reményei szerint hasonlóan sikeresek lehetnek, mint az előző fordulóban.

–  Nagyon várjuk már a hétvégi mérkőzést, szeretnénk ott folytatni, ahol az első forduló után abbahagytuk – kezdte Tímár Krisztián. – Tudjuk, hogy a Szeged is egy erős ellenfél lesz, de célunk, hogy újra itthon tartunk a három pontot. Egy-két helyen kényszerűségből változtatnunk kell a kezdőcsapaton, de ettől függetlenül ugyanúgy a győzelemre fogunk játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában