Szigetköz Bandits

2021.10.24. 10:47

Hajrá Banditák! Amerikai focipályát adtak át Győrladaméron – fotó

A Szigetköz Bandits legyőzte a Budapest Wolves csapatát

kisalfold.hu

2020. októberében Győrladamér Község Önkormányzata a Győr Sharks Amerikai Futball Sportegyesülettel együttműködve az Alsó-Szigetközben beindította az amerikai futtball utánpótlás nevelést.

Az elmúlt egy évben a pálya folyamatosan szépült, világítást kapott, az Y-kapukat felállították, és a mérkőzések megrendezésére alkalmas területet alakítottak ki.

„Ezeket nem tudtuk volna megvalósítani csak közös erőfeszítések árán. Az önkormányzat, az egyesület és nem utolsó sorban a szülők segítségével sikerült” – fogalmazott Pappné Kett Adrienn, polgármester.

Egy év elteltével, október 17-én óriási eredményt ért el a csapat, mely a Szigetköz Bandits nevet kapta. Ezen a vasárnapon a Szigetköz Bandits és Budapest Wolves mérkőzött meg egymással. Izgalmas és szoros meccset láttunk, mely hazai győzelemmel végződött.

Köszönet Baldauf Attila edzőnek és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a Szigetköz Bandits sikeréhez.

Az egyesület továbbra is várja a jelentkező gyerekeket, hogy a győrladaméri és környékből érkező játékosok további sikereket érhessenek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában