Helyi sport

2016.12.07. 13:07

Szinkronúszás - Győri sikerek a medencében

kisalfold.hu

A közelmúltban rendezték a XXXIII. Magyar Kupa nemzetközi szinkronúszó versenyt, melyen a Győri VSE sportolói közül Pintér Regina a 8 éves és fiatalabbak korosztályában szóló kűrjével a 2., míg a magyar versenyzők között 1. lett. Párjával, Kiss-Gergely Sárával a 10 éves és fiatalabbak korosztályában a 7. helyen végeztek, a magyar kűrök között ez a teljesítmény a 3. helyet jelentette. Varga-Bándy Hanna a 10 évesek szóló versenyszámában az 5. legjobb magyar eredményt érte el. Pintér Dorottya gyerek kategóriában a 8. magyarként végzett, párjával, Józsa Szonjával a magyar duók között 10. lett.


Az Aquatic-kupán a kezdők között, valamint gyerek- és utánpótlás-korcsoportban a győri csapat FINA kategóriában kombinációs kűrjével a 3. helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Ódor Csenge, Ónody Zsófia, Bódi Kamilla, Huszár Hanna, Veres Dorina, Pintér Borbála, Szemes Eszter, Schmelczer Amira, Józsa Szonja, Pintér Dorottya. A FINA gyerekduók között Pintér Dorottya–Józsa Szonja 6., Szemes Eszter–Schmelczer Amira 7., a minipárosoknál Hegyi Lujza–Varga-Bándy Hanna 2., Kiss-Gergely Sára–Pintér Regina 3., a minicsapat Hollósi Szonja–Varga-Bándy Hanna–Hegyi Lujza összetételben 4., a kötelezőkben Pintér Regina 2., Kiss-Gergely Sára 5., Varga-Bándy Hanna 6., az előírt gyakorlatban Halma-Török Janka 1., Józsa Luca, Kozma Szofi, Nagy Réka 2., Orosz Ágnes, Kocsis Hajnalka, Bozóky Petra 3. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában