Természet és állatvilág

2024.05.27. 08:00

Természetfotókat várnak a Rábaközről

Cs. Kovács Attila

A Gólyafesztivál Szany hagyományos rendezvénye. Ott mutatják be a legjobb fotókat.

Fotó: Szanyi Gólyafesztivál

A szanyi önkormányzat és a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület fotópályázatot hirdet Természet, ami körülvesz bennünket a Rábaközben címmel. Olyan természetfotókat várnak a szervezők, amelyek megmutatják a Rábaköz csodálatos környezetét, a benne élő állatvilágot. 
Egy pályázó maximum két képpel nevezhet, a fotókat a [email protected] e-mail-címre várják. Nem fogadnak el olyan képeket, amelyek létrehozásában vagy módosításában a pályázó a mesterséges intelligencia technikáit alkalmazza. A művek etikai szempontból sem lehetnek kifogásolhatók és csak olyan alkotások nevezhetők, melyek az élővilágban okozott károk és az élővilág megzavarása nélkül készültek. Nevezni június 3-ig lehet. 
Nevezni ifjúsági (16 éven aluli) és felnőtt (16 éven felüli) kategóriában lehet. Mindkét kategória első három helyezettje díjat kap, illetve különdíjat is kiadnak. A legjobb fotókból kiállítást rendeznek a díjátadón, a szanyi június 15-i Gólyafesztiválon. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában