Gazdag tartalom

2024.06.16. 13:05

Könyv készült a jeles pedagógusokról - Szerdán mutatják be a kötetet Sopronban

Elkészült a „Jeles pedagógusok Győr-Moson Sopron(vár)megyében” című könyvsorozat 13. kötete. Az összegző kiadvány az azonos elnevezésű helytörténeti projekt és az „Emelj fel emlék!” Alapítvány működésének tizenöt évét eleveníti fel igényes megjelenéssel és gazdag tartalommal.

Bódvai Ildikó

A könyv borítója. A kiadvány minden jeles pedagógus nevét tartalmazza.

A könyvben közölt részletes adattárak minden jeles pedagógus illetve a projektben közreműködött munkatárs nevét tartalmazzák. A közölt elemzések tágabb összefüggésekbe helyezik a megye pedagógiatörténeti folyamatait, értékes oktatástörténeti adalékokkal szolgálnak.

A projekt megélt eseményeit több száz fotódokumentum eleveníti fel. A visszaemlékezések az olvasók és a közreműködők pozitív érzelmi viszonyát tükrözik. A könyvet a jeles pedagógusok útravalói, a róluk szóló anekdoták és más érdekes tartalmak színesítik.

Jeles Pedagógusok
A könyv borítója. A kiadvány minden jeles pedagógus nevét tartalmazza.

A kiadvány korlátozott példányszámban megvásárolható lesz háromezer forintos kedvezményes áron június 19-én 10.00–14.00 óra között a Pedagógusok Soproni Művelődési Házában (Petőfi tér 3.). Győrben június 24-én 10.00 – 14.00 óráig a Dr. Kovács Pál Könyvtár klubjában (Herman Ottó u. 22.) lesz elérhető.

További információ kérhető mások mellett dr. Gönczöl Lászlóné elnöktől, szerkesztőtől a [email protected] e-mail címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában