Ezeket a cikkeket olvasták a legtöbben februárban a kisalfold.hu-n

Tragédiák, felnőttképzés, buszmenetrend, a rendőrök, tűzoltók, mentők intézkedései és Győr ikonikus cukrászdája is szerepel a legolvasottabb cikkeink témái között.

10.

Olvasóinkat erősen foglalkoztatta a felnőttoktatás kérdése. Lapunk feltérképezte a Győri és a Soproni Szakképzési Centrum kínálatát, hogy milyen lehetőségeik vannak azoknak, akik ingyenesen szereznének szakmát, illetve szakképesítést:

9.

Jelentős változások voltak a buszmenetrendben, amit februárban tettek közzé. Sokakat érintett. Nem is csodálkozunk, hogy a hír bekerült a 10 legolvasottabb közé:

8.

Az Audi ETO új igazolásáról Dániából érkezett a hír. Emilie Hovdent a Viborgból vásárolta ki a győri klub:

7.

Olvasónktól kaptuk az információt, hogy Győrben a Jedlik-iskola előtt egy mentőautó és gyermekorvos autó állt meg, lapunk pedig megpróbált utána járni, hogy mi történhetett:

6.

Szintén olvasónktól érkezett az információ arról, hogy több tűzoltóautó érkezett az egyik reggel Győr belvárosába, a Bajcsy-Zsilinszky utcába. Lapunk utána járt, hogy miért volt szükség a kivonulásukra, amire annyian voltak kíváncsiak olvasóink közül, hogy listánk hatodik helyére repítették a hírt:

5.

A hónap első napjaiban sajnos egy vonatgázolás történt a reggeli órákban a gyárvárosi állomáson:

4.

Nagy port kavart a városban a hír, hogy bezárt januártól Győr egyik híres cukrászdája, a nádorvárosi Benedetto. A hír hallatán sokan siratták meg a városszerte kedvelt sétálókehely, a híres somlói galuskájuk, gesztenyepüréjük eltűntét. Februárban érkezett a jó hír, hogy mégsem kell búcsút mondani ezeknek:

3.

Nyúl és Écs között egy busz és autó ütközött, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette:

2.

Országos ellenőrzést végeztek a rendőrök az utakon, ami nagyon sok olvasónk érdeklődését keltette fel:

1.

Nagymartonban történt tragédia az ötéves kisgyerekkel, aki egy óvodai kiránduláson tűnt el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában