Tragédia

2023.02.13. 19:10

Halálos baleset Nyúl és Écs között, egy autó és egy busz ütközött - fotók

Baleset történt Nyúl és Écs közötti szakaszon a 82-es főúton. Egy busz és autó ütközött, az autót vezető sofőr a helyszínen életét vesztette. A busz négy sérültjét a mentők kórházba szállították.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

21:07 - Az érintett útszakaszon a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére, 20:08-ig teljes útlezárás volt érvényben. A forgalom ismét zavartalanul halad az érintett útszakaszon - írta a police.hu.

19.10 - A baleset helyszínén tartózkodó munkatársunk beszámolója szerint az Écs irányából közlekedő külföldi rendszámú Audi típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal sávba, ahol a menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje, már hiába próbálta a járművét balra kormányozni, nem tudta elkerülni a frontális ütközést. Az autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A balesetben az autóbusz sofőrje és négy utas könnyebben megsérült.

18.50 - Nyúl és Écs között eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi ütközött egy menetrend szerinti, helyközi busszal. A rendőrség közleménye szerint a személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

17.45 - A 82-es főúton, Écs és Nyúl között a 62-es km-nél egy autóbusz és egy személyautó frontálisan ütközött össze hétfőn. A főutat lezárták, a forgalmat a rendőrök irányítják - írta honlapján az Útinform.

A pannonhalmi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az egységek segítettek a mentőknek egy embert lehozni a buszról. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában