Támogatás számlákra, élelmiszerre - Nehéz helyzetben a mosonmagyaróvári Koloszár Adrienn

A családsegítő munkatársa kért segítséget a bajban: javaslatában azt írta, hogy az édesanya egészségi állapota miatt életvezetési gondokkal küzd. Jövedelme minimális, előfordul, hogy az alapvető dolgokat sem tudja előteremteni.

Mészely Réka

Koloszár Adrienn számlákra, élelmiszerre fordítja a támogatást. Fotó: Mészely Réka

A kislányom, Nikolett másfél éves volt, amikor a férjemet munkahelyi balesetben elvesztettem. Jelenleg az árvaellátás mellett a cégtől kapunk segítséget, ahol a párom dolgozott. Én egészségi állapotom miatt nem tudok munkát vállalni

– mesélte Adrienn, akivel a mosonmagyaróvári családsegítő központban találkozunk. 

Kislánya nyár elején került a Gyermekek Átmeneti Otthonába, és a tanév elején várhatóan az édesanya testvérének családja veszi majd gondozásba. Alapítványunk 200 ezer forinttal segít a bajban. A szakemberek is a család mellett állnak, a számlák kifizetése mellett élelmiszerre fordítják az összeget.

Segíthet Ön is! A Jóakarat hídja olvasóinkat köti össze a rászorulókkal, az Önök adományaiból segíti őket. Ha bármekkora összeggel hozzá szeretne járulni a támogatásokhoz, azt a Lapcom Média Alapítvány 12096705-01312657-00100008-as számlájára utalással megteheti. Köszönjük! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában