Közel 5 millióba került

2023.01.25. 07:00

Tovább szépült az Egészségház Rábatamásiban

Rábatamásiban az önkormányzat energetikailag korszerűsítette a község Egészségházát.

kisalfold.hu

Rábatamásiban úgy tűnik, megszokott, ha munka van, összefognak az emberek. Láthattuk ezt több utca térkövezésénél is, ahol fiatal és idős együtt dolgozott. Ezúttal az önkormányzat saját forrásból energetikai korszerűsítést hajtott végre az Egészségház épületén, napelemrendszer került a tetőre. 

Mint azt Kovács Attila polgármestertől megtudtuk, a rezsiköltségek csökkentésére irányuló fejlesztések is megvalósultak. Az Egészségház födémszigetelését az önkormányzati dolgozók, valamint a Jászai László Nyugdíjas Klub tagjai végezték el, akik korábban ugyanezt a nyugdíjasklub épületénél is megtették, így már volt benne tapasztalatuk – mondta a polgármester, aki hozzátette: a szigetelések és a napelemes rendszer összesen közel 5 millió forintba került. 

A következő fejlesztés a temetőkerítés megújulása lesz, melyre a Magyar Falu Program kiírásán nyertek két alkalommal is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában