Kisebb lesz a villanyszámla

2020.10.13. 18:55

Átadták a korszerűsített Gyirmóti Művelődési Házat – Videó

kisalfold.hu

Ötven év után megújult a Gyirmóti Művelődési ház. Hatvan millió forintnyi uniós forrásból és a győri önkormányzat huszonhat millió forintos támogatásával az épület energetikai korszerűsítését oldották meg.

Szigetelték az épület homlokzati falait, a tetőt, kicserélték a nyílászárókat, a radiátorokat, szabályozókat építettek a fűtési rendszerbe. Az épület tetejére egy 2,75 kWp teljesítményű napelemes rendszert helyeztek el. A felújítás során akadálymentes parkoló, mosdó készült.

Szabó Jenő önkormányzati képviselő az épület átadó ünnepségén elmondta, hogy már a nyáron érezni lehetett a hőszigetelés hasznát, mert nem volt olyan meleg az épületben, mint szokott lenni. Most viszont, a hűvös őszi időben nagyon jó meleg van, amit nagyon élveznek az ovisok valamint a művelődési ház és a lakossági információs pont használói, dolgozói.

Dr. Dézsi Csaba András polgármester elmondta, hogy fantasztikus érzés számára, hogy egyre több minden valósul meg abból, amit a polgármesteri kampányban megígért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában