EzTörténtKisalföld

2024.02.07. 17:00

Erről írt a Kisalföld 20 éve február 7-én - Lelövik a kutyákat

Cs. Kovács Attila

60 éve - Rendezési terv

Dr. Katona Lajos elnökletével ülést tartott Győrött a megyei tanács végrehajtó bizottsága. Csernitzki Gyula, a Győr városi Tanács végrehajtó bizottságának elnöke terjesztette elő jelentését Győr rendezési, városépítési és telekgazdálkodási kérdéseiről. Az általános rendezési terv első üteme 1961-ben elkészült és mindaddig érvényben marad, amíg el nem készül a második ütem.

 40 éve - Túráztak a focisták

Egy hetet töltött Szlovákiában a labdarúgó NB II. tavaszi küzdelmeire készülő Soproni SE labdarúgócsapata. Horváth György technikai vezető elmondta, hogy az időjárási viszonyokhoz képest eszményi körülmények között készülhettek a soproni labdarúgók. Az előkészületi mérkőzések mellett Trencinben uszoda állt a játékosok rendelkezésére, amelyben felhasználhatták a technika olyan vívmányait is, mint a víz alatti masszázs. 

20 éve - Lelövik a kutyákat

Mosonmagyaróváron és környékén az utóbbi két hónapban több kutyát lőttek le. Szabálysértési eljárások indultak, mely során azt is vizsgálják, hogy a fegyver tulajdonosa rendelkezett-e engedélyekkel, s mekkora a lelőtt állat értéke. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában