Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

2024.05.23. 06:15

Digitális tartalomgyártás kreatívan

A Győri SZC Sport és Kreatív Technikum számára fontos, hogy lépést tartson világunk felgyorsult fejlődésével. Ezt jelzi az is, hogy a fogalmazástanítás kifejezés helyére ma már a modern, 21. századi tartalomgyárátás szó került a tananyagok és a tanórán kívüli foglalkozások tervezésekor.

Kisalföld.hu

Két külső szakértő is segítségére volt az elmúlt időszakban az Sport és Kreatívos diákoknak a digitális szövegalkotás területén.  Magyarósi Csaba, 400 000 feliratkozóval rendelkező videoblogger és Rédai Krisztián, a Mangon marketingügynökség képviseletében tartott inspiráló előadást hangos-képes tartalmak készítéséről.

Kreatív
Fotó: Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

Magyarósi Csaba személyes élményeken alapuló előadásában több nevelő hatású gondolattal figyelmeztetett a jövőnkért felelős magatartásra, Rédai Krisztián pedig a marketing, brandépítés körültekintő megtervezésére hívta fel a figyelmet. 

Kreatív
Fotó: Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

Az intézmény célja, hogy az ismert videomegosztó felületeken is megfelelő tartalmakkal tudjon megjelenni. A meghívott előadók kitértek arra is, hogyan és milyen témákat lehet találni, melyeket ajánlott röviden feldolgozni. Nehéz, de nem lehetetlen a fogyasztó figyelmét felkelteni, megállítani a görgetésben, a kattintgatásban.  A videókészítés másik fontos elve, hogy a megosztott anyag záró része figyelemfelkeltő legyen. A szövegek célja – korosztálytól függetlenül –, hogy interakciót váltsanak ki az emberből, illetve hogy a nézőből állandó követő legyen.

Kreatív
Fotó: Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

A Győri SZC Sport és Kreatív Technikum figyelembe véve a jelen lehetőségeit, oktatási módszereiben is igyekszik a jövő nemzedékének igényeihez, elvárásaihoz alkalmazkodni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában