Jótékonysági dartsverseny az ásványrárói nagybeteg kislány javára

2023.06.11. 10:32

Félmillió forint adományt „dobtak össze” Lénának Mosonmagyaróváron - fotók

A napokban Mosonmagyaróváron szerveztek dartsversenyt az ásványrárói Tamás Léna javára, több klub összefogásával félmillió forintot gyűjtöttek a kislány gyógyulásáért.

Mészely Réka

58 játékos versenyzett, hogy segíthessenek Tamás Lénának a gyógyulásban. Képünkön a díjazottak.

A mosonmagyaróvári dartsversenyen szép számmal gyűltek össze: 58 játékossal startolt el a jótékony verseny a napokban a Mosonmagyaróvári Darts Club Sportegyesület szervezésében. 29 párost alkotva kezdődtek a csoportküzdelmek, ahonnan 24 duó juthatott ki a 32-es főtáblára, előnyerőkkel. A csoportköröket követően szünetet tartottak, ahol Taufer Jácint főztjét fogyasztották el, majd megérkezett Tamás Léna apukája, és közösen átadták az összegyűlt ötszázezer forint adományt. Majd tovább folytatódtak a küzdelmek.

– Két ifjú tehetség bizonyult a legjobbnak, s menetelt végig, ezzel megnyerve a versenyt. A verseny dobogósai: első helyezett lett a Hala Madrid, a Szóták Balázs és Csóka Dániel alkotta csapat, második a Nemtudom, melyet Horváth Bence és Szabó Dániel Roland alkotott.

Harmadik helyen végeztek a Medvések, benne Erkedi András és Unger János, valamint a Red Dragon Fanok, Miks Tamás és Szabó „Casper” Róbert. A legmagasabb kiszálló Miks Tamás, legtöbb 180-ast Unger János, legtöbb 171-est Casper dobta. A Lucky Loser versenyt Dívós Sándor nyerte – tudtuk meg Szabó Róberttől, a Mosonmagyaróvári Darts Club Sport­egyesület elnökétől.

Az adomány a helyi bevétel mellett a Jánossomorja Darts Club versenyén, a halászi Merengő és a győri Kultusz hozzájárulásával gyűlt össze. Az el nem fogyott ételt a mosonmagyaróvári Családok Átmeneti Otthonának ajánlották fel.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában