Tánc és tombola

2024.06.16. 19:40

Bálozott a Lions Club Sopron - fotók

A Lions Club Sopron a Solo Étteremben tartotta évzáró bálját a hétvégén. A jó hangulatú rendezvényen a zene, tánc és szórakozás mellett ez alkalommal is fontos szerepet kapott a jótékonyság ügye.

Bódvai Ildikó

A vendégeket Vörös Ákos köszöntötte, ezt követően pedig Czingráber József, a klub leköszönő elnöke tartotta meg az elmúlt esztendő beszámolóját az elvégzett munkáról és arról, hogy a karitatív rendezvényeiknek köszönhetően kiknek tudtak támogatást nyújtani. A rövid, de tartalmas beszédben köszönetet mondott azért, hogy a klub 34. évében elnökölhetett. 

Lions Club Sopron
A Lions Club Sopron idén két új tagot fogadott soraiba.

A hagyományokhoz híven az évet lezáró bálon tartják meg az új tagok avatását is. Ez alkalommal Nagy Gábort és Szabó Árpádot fogadta soraiba a Lions Club Sopron. A köszönetnyilvánításnak szintén ekkor van az ideje: “Az év oroszlánja” díjat idén Vörös Ákos érdemelte ki a nemzetközi kapcsolatok építésében kifejtett szervező munkájával. Ezután Czingráber József  Varga Lászlónak adta át a soros elnöki tisztséget, hozzá a díszes elnöki láncot, valamint az ezzel járó felelősséget.

A hivatalos programrész után vacsora, zene és tánc következett. A zenét a Continental zenekar szolgáltatta. A hajnalig tartó mulatság alatt kisorsolták a felajánlott tombolatárgyakat, a tombola bevétele mint mindig, most is jótékony célt szolgál majd. A "nem nyertes" jegyek között éjfélkor vigaszágon újabb sorsolás kezdődött, amikor is gazdára találtak a kempteni Lions Club és a VLS Oktatási Központ által felajánlott értékes ajándékok, valamint Buzonics Attila adománya: 3 nap 2 éjszaka a Luxury Villas Sopronban. A bál fővédnöke Farkas Ciprián polgármester volt.

A Lions egy olyan önkéntes alapon szerveződő nemzetközi közösség, amely 20-30 fős klubok összességéből áll, összesen közel 1,5 millió tagja van. Magyarországon és további 205 országban elsősorban a látás megőrzése, a látássérültek segítése, a környezetvédelem, az éhség elleni küzdelem, a cukorbetegség megelőzése és a gyermekrákban szenvedők érdekében tevékenykedik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában