Szórakozás

2024.06.15. 08:47

Azahriah első magyarként lépett fel a Nova Rock fesztiválon - videó, sok-sok fotó

Sok mosonmagyaróvárit és környékbelit is a szomszédos Nova Rock fesztiválra vonzott Azahriah péntek délutáni koncertje: hatalmas tömeg – elsősorban magyarok – bulizott Baukó Attilával.

Mészely Réka

Elsősorban magyar közönséget vonzott Azahriah a Nova Rockra, nagyon sokan látogattak el a rendezvényre Mosonmagyaróvárról és környékéről is. Fotók: Kerekes István

Baukó Attila, azaz Azahriah Artisjus-díjas magyar énekes, dalszerző és youtuber berobbanását a zenei világba nem csak az jelzi, hogy itthon hatalmas érdeklődés övezi, hanem ez is, hogy meghívást kapott Közép-Európa legnagyobb rock- és metalfesztiváljára, a Nova Rockra, melynek négy napon keresztül ad otthont az osztrák-magyar határ melletti Miklóshalma (Nickelsdorf), ahol csütörtökön fellépett a hollywoodi sztár, Keanu Reeves is a bandájával.

Mi sem hiányozhattunk a koncertjéről, melynek a vörös színpad adott otthont pénteken kora délután.

Elsősorban magyar közönséget vonzott az előadó, nagyon sokan látogattak el a rendezvényre Mosonmagyaróvárról és környékéről is.

A fesztivál még a mai napon és holnap is várja a rock- és metálzene kedvelőit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában