Amit kár kihagyni

2024.06.15. 10:22

Győri nyárnyitó szombaton - Egyetlen hírben mutatunk minden infót a Bagossy-koncertről és a drónshowról

Június 15-én szombaton 21 órakor a Dunakapu téren hazánk egyik legnépszerűbb együttese, a Bagossy Brothers Company indítja útjára a győri fesztiválszezont.

Kisalföld.hu

Hazánk egyik legjobb koncertzenekara, a Bagossy Brothers Company remek, minőségi szórakozást ígér az idei győri nyárnyitón. Fotó: Kisalföld-archívum

Előzetes

A Bagossy Brothers Company 2013-ban alakult Gyergyószentmiklóson, Erdélyben. Az együttes tagjai: Bagossy Norbert (ének, gitár), Bagossy László (basszusgitár), Tatár Attila (dobok), Kozma Zsombor (hegedű) és Barabás Szabolcs (billentyűk).

Az évek során számos slágert produkáltak, amelyek meghódították a magyar zenei listákat és a rajongók szívét. Dalai közt olyan ismert számok találhatók, mint az „Olyan Ő”, a „Van egy ház” és a „Valahol itt”. Ezeket a slágereket garantáltan elhozza a csapat a győri nyárnyitóra is.

Kedvcsináló koncertvideó

Drónshow

A Bagossy-koncert után 22.30-tól drónshowval folytatódik az este a Dunakapu téren, amely tavaly is rengeteg érdeklődőt vonzott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában