Folytatódott a kaland

2024.03.25. 14:51

Jávori Lili, a rábapatonai szépség táncra perdült a Next Top Model Hungary-ban + képgaléria

Nemrég indult el a TV2 csatornán a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Vármegyénket a rábapatonai Jávori Lili képviseli, a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban.

Ollári Gergely

Folytatódott a rábapatonai Jávori Lili kalandja a vasárnapi adásban. A lányokat kisebb-nagyobb mértékben átalakította a szakmai stáb a Next Top Model Hungary műsorban.

Next Top Model Hungary – a rábapatonai Jávori Lili teljesítménye kiemelkedő volt, így továbbjutott a következő fordulóra.
Next Top Model Hungary – a rábapatonai Jávori Lili teljesítménye kiemelkedő volt, így továbbjutott a következő fordulóra.
Fotó: Zsólyomi Norbert

Lili egy frufru-t kapott, majd őt is, ahogy a többi lányt is, a profi divatfotós, Zsólyomi Norbert örökített meg szebbnél-szebb fotókon. Az adás további részében táncpróbára mentek a lányok, hogy a főcím forgatáshoz mindenki megtanuljon egy rövid koreográfiát. 

Next Top Model Hungary – Jávori Lili elsírta magát

Lilinek testhezálló volt a feladat, nagyon örült is neki. Azonban mivel négyes csapatokba osztották őket, végül pont Lili csapata bizonyult a legrosszabbnak. Részben azért, mert szembetűnő volt az ő és a többi lány tánctudása közti eltérés. Ez nagyon megviselte a rábapatonai szépséget, sírva is fakadt amiatt, hogy így alakult a helyzet. A szomorúságára az adott okot, hogy tudták, a leggyengébb csapatból biztosan kiesik valaki. A zsűri az egész heti teljesítmény alapján döntött – mivel Lili fotója nagyon tetszett nekik és a forgatáson nyújtott teljesítménye is kiemelkedő volt, így továbbjutott a következő fordulóra. 

A csapat a továbbiakban Tenerifére utazik, a még versenyben lévő tizennégy lány ott kap újabb feladatokat. A Next Top Model Hungary vasárnap esténkként látható a televízióban. 

Korábban: Next Top Model Hungary – A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnik a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavaly előtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában