Dupla megyei siker

2022.12.12. 13:00

Miss Hungary 2022 – Mutatjuk a finálé legszebb pillanatait Boglárka és Lili örömével! – fotók

A hétvégén rendezték a fővárosban a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary 2022-es döntőjét. A korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig a rábapatonai Jávori Lili lett. Lapunknak Lili úgy fogalmazott: nagyon örül Boglárka sikerének!

kisalfold.hu

Középen a Miss Hungary idei győztese, a győrújbaráti Horváth Boglárka, mellett az első udvarhölgy, a rábapatonai, Jávori Lili (b). Fotók: Fördős Gábor /gaborfordoshu.webnode.hu/

A királynő megkoronázása csupán 150 néző jelenlétében zajlott, a Dinasma bemutató és Freelusion Show mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozott be a zsűri előtt. A Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás után a zsűri meghozta döntését, és a korona Horváth Boglárka fejére került.

A verseny második helyén szintén megyei versenyző végzett, a rábapatonai Jávori Lili személyében. Lapunknak elmondta: hihetetlen fárasztó volt a verseny megelőző napja, és maga a finálé is. Azt azonban biztosan állítja: óriási öröm számára, hogy Boglárka első udvarhölgye lett.

– Nagyon elfáradtunk mindkét nap. Rengeteg próbán kellett tanulnunk, és végül a fináléban négy felvonulás várt ránk. Egyszer szőrmében, nagy-és kisestélyiben, valamint bikiniben vonultunk fel a zsűri előtt. Gyönyörűek voltak a lányok, még most sem hiszem el, hogy második lettem. Fura érzések kavarodnak bennem, de nagyon örültem Boglárka sikerének. Jó barátnők vagyunk, így nagyon meghatódtam, hogy az első udvarhölgye lehetek – fejtette ki lapunknak Jávori Lili, aki Rábapatonáról származik, hat éves kora óta művészeti iskolába jár, 13 évig tanult Győrben kortárs-modern szakon. Jelenleg a Magyar Táncművészeti egyetem első éves hallgatója.

– Nem győzni mentem, az elsődleges célom az volt, hogy sokat tanuljak, és minél több mindent megtapasztaljak az ilyen versenyekről. Szép élményekkel gazdagodtam. A verseny végén egyáltalán nem éreztem a lányokon, hogy irigykednének. Fantasztikus volt a hangulat, Győr-Moson-Sorpon megye pedig tarolt a szépségversenyen – tette hozzá.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában