Next Top Model Hungary

2024.03.19. 10:24

Jávori Lili a legszebb modellek között bizonyíthat - Rábapatonáról a luxusvillába + fotók

Vasárnap indult el a TV2 csatornán a Next Top Model Hungary, amiben hazánk legszebb modelljei versengenek egymással. Vármegyénket Jávori Lili képviseli a nagyszabású Next Top Model Hungary-ban.

Ollári Gergely

Next Top Model Hungary– a rábapatonai Jávori Lili a napokban Instagram posztjában büszkén jelentette be követőinek, ő is ott van a 16 legszebb lány között.

Fotó: TV2

A TV2-n elindult Next Top Model Hungary első adásában lezajlott a válogató első két fordulója. Jávori Lili, a rábapatonai modellért is szoríthatunk. A Next Top Model Hungary vasárnap esténkként látható a televízióban.

Next Top Model Hungary– a rábapatonai Jávori Lili a napokban Instagram posztjában büszkén jelentette be követőinek, ő is ott van a 16 legszebb lány között. Fotó: Tv2
Next Top Model Hungary– a rábapatonai Jávori Lili a napokban Instagram posztjában büszkén jelentette be követőinek, ő is ott van a 16 legszebb lány között.
Fotó: TV2

A divat és szépségipar nagyszabású showjában feltűnt a rábapatonai Jávori Lili is, aki korábban indult már szépségversenyen, amiről a kisalfold.hu is beszámolt. Tavaly előtt decemberben a Nemzeti Szépségverseny, a Miss Hungary döntőjében a korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került, első udvarhölgye pedig Jávori Lili lett.

Jávori Lili büszkén tudatta követőivel

Jávori Lili a napokban Instagram posztjában büszkén jelentette be követőinek: 

„Bejutottam a top 16 lány közé, akik beköltözhetnek a luxusvillába, versenyezhetnek a fődíjért, és a Topmodel címért” 

A tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a 16 modell jelöltnek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A produkció műsorvezetője Ördög Nóra, adásokat vasárnap esténként láthatják a nézők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában