Kisalföld logö

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Győri CÖF klub alakult

Csütörtökön tartotta alakuló ülését a Civil Összefogás (CÖF) és Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) győri klubja.
 Az előtte tartott sajtótájékoztatón Csizmadia László, a szervezet és az alapítvány kuratóriumának elnöke, alapító szóvivője röviden a CÖF által képviselt célokról, többek között a nemzeti értékek, a keresztény civilizáció és a hazafias lelkület közvetítéséről beszélt. Elmondta, hogy a szervezet mellett neves szakértői csapat áll. A CÖF támogatói azok a magyarországi civil közösségek, amelyek visszaigazolták tevékeny együttműködésüket és részvételüket a társadalmi, gazdasági kérdések megoldásában. Elhangzott, hogy a Szellemi Honvédők Közösségével összefogva 2015-ben civil akadémiát indítottak. A sorozat célja, hogy a polgári kezdeményezések mellett a magyarság sorskérdéseiről hangozzanak el előadások, amelyeken neves, elismert személyiségek fejtik ki nézeteiket. Csizmadia László végül örömét fejezte ki a győri klub megalakulása miatt. Dunszt Eszter, a CÖF Klub Győr vezetője elmondta: karácsony óta dolgozik a közösség megalakításán, így öröm és megtiszteltetés, hogy pár hónap alatt megszülethetett. Egyelőre negyven taggal kezdik meg működésüket. Fontos elvnek tartják, hogy a szellemi honvédelem keretében közösen gondolkodjanak és munkálkodjanak a nemzet múltra épített jövőjén. Reményét fejezte ki, hogy ennek eredménye előbbre viszi az országot.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kajárpéci gyilkosság - Eltemették a megölt édesanyát

Kajárpéci gyilkosság - Eltemették a megölt édesanyát
A viharos szél sem tudja elfújni a koszorúkat, s február 25-e tragikus emlékét, amikor kajárpéci albérletében holtan találták a huszonhét éves Piroskát. Tovább olvasom