Kisalföld logö

2019. 03. 23. szombat - Emőke 2°C | 18°C Még több cikk.

Jön a Széchenyi Vágta

A Nemzeti Vágta soproni előfutama, a Széchenyi Vágta színes programkínálata szombaton délelőtt 11-kor kezdődik az Anger-réti sportpályán.

 Idén a régióban különösen fontosnak számít a Széchenyi Vágta, mivel a Nyugat-Dunántúlon egyedül a soproni fordulót rendezik meg. A megnyitót, a huszárok bevonulását 12.30-kor tartják, 13 órakor a 10 és 16 év közötti lovasoknak is szurkolhat a közönség a Kishuszár Vágtán.

A Széchenyi Vágta előfutamai 13.30-kor kezdődnek, utána show – benne kaszkadőrműsor –, továbbá bemutatók szórakoztatják a közönséget. A Széchenyi Vágta döntőjét este 6-kor indítják. Az előfutamok legjobbjai kerülnek majd a döntőbe, amelynek győztese jut tovább a budapesti Nemzeti Vágtára.

Útlezárások
A Széchenyi Vágta miatt szombaton 9 és 21 óra között a Balfi úton egyirányú forgalmi rendet vezetnek be. A járművek csak Balf irányába közlekedhetnek a Híd utca és a 84-es (elkerülő) út közötti szakaszon, kivéve a futamok ideje alatt, 13 és 19 óra között: ebben az időszakban teljes lezárásra kell számítani a Balfi úton.

A rendezvény ideje alatt a Bella Lajos utca Balfi út és a Bajnok utcai híd közötti szakaszán lesz teljes útlezárás. Az előkészületi-építési munkálatok miatt a Bella Lajos utca érintett szakaszán már pénteken is forgalomkorlátozást vezetnek be.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Táboroztak és tanultak a pénzügyesek

Táboroztak és tanultak a pénzügyesek
Pénzügyes tábort szervezett a soproni egyetem közgazdaság-tudományi kara, immár második alkalommal. Tovább olvasom