Rábaköz PRINT

2019.04.01. 12:32

Tovább küzdenek a kapuvári építkezésen szívrohamot kapott férfi életéért

Salgótarjánba szállították a 41 éves férfit, ott folytatódik a kezelése.

kisalfold.hu

A múlt héten egy kapuvári építkezésen szívrohamot kapott 41 éves férfit a salgótarjáni kórház intenzív osztályára szállították (a győri Petzből), kezelése tehát ott folytatódik. Legutoljára arról számoltunk be, hogy a férfi állapota kritikus, az első ébresztési kísérlet nem sikerült.

Buszpályaudvaron landolt a mentőhelikopter Kapuváron


Sokáig tartott, míg visszahozták az életbe, ezért kérdéses most is, hogy maradandó sérülései lesznek-e. Nem agyhalott, szögezte le prof. Oláh Attila, a győri kórház orvos igazgatója, így Salgótarjánban tovább küzdenek az életéért.


Mint arról beszámoltunk, a rábaközi város szívében épül az a társasház, ahol a férfi dolgozott. Mikor kollégái észrevették, hogy mi történt, azonnal értesítették a mentőket.


Fogarasi Zoltán Győr-Moson-Sopron megyei vezető mentőtiszt elmondta: kollégája telefonon instruálta a laikus újraélesztőt (ő szintén az építkezésen dolgozik) egészen addig, amíg megérkezett az esetkocsi, s annak mentőszemélyzete folytatta a munkát. Mentőhelikoptert is hívtak a beteghez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!