Rábaköz PRINT

2018.07.21. 10:28

Kerüljön: Gyórónál javítják a Répce hidat, teljes útzár - térkép

Több mint egy hónapra lezárják a hidat.

kisalfold.hu

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában július 24-től kezdődően, több mint egy hónapnyi teljes útzár mellett végeznek javítási és karbantartási munkákat a gyórói Répce-hídon. Gyóró települést Himod és Cirák felől érhetik el a közlekedők a korlátozás ideje alatt.


A 8603-as jelű Farád–Mihályi–Gyóró összekötő úton található Gyórói Répce-hídon javítási és karbantartási munkákat végeznek a szakemberek teljes útzár mellett. A munkálatok a tervek szerint július 24-én, kedden reggel 8 órától indulnak és várhatóan augusztus 28-án, kedden 18 órakor fejeződnek be.


Gyóró megközelítése továbbra is lehetséges lesz Himod és Cirák felől. Himod és Cirák községek a 8611-es számú Kapuvár-Beled-Celldömölk összekötő útról érhetők el. A terelő utakat ideiglenes táblák jelzik. Gyóró község viszont nem lesz elérhető Mihályi irányából, a 8611-es számú Kapuvár-Beled-Celldömölk összekötő út felől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!