Döntetlen Mosonmagyaróváron

2019.10.12. 17:46

NB III foci – A Lipót nyerte a megyei riválisok csatáját – fotók

Arcpirító döntetlen lett a Balatonlelle elleni meccs vége Mosonmagyaróváron. A Lipót nyert a Ménfőcsanak ellen.

kisalfold.hu

A Credobus Mosonmagyaróvár az NB III 10. fordulójában a Balatonlellét fogadta. A vendégek a legutóbbi hat mérkőzésükből ötöt elveszítettek, így az utolsó előtti helyről várták az óvári találkozót. A 90 perc során mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A Mosonmagyaróvár Laki révén egy kapufáig is eljutott, de gól nem született. A jól futballozó Balatonlelle egyrangú ellenfele volt az óvári csapatnak, így megérdemelten szerzett pontot a keveset mutató hazaiak ellen.

Credobus Mosonmagyaróvár – Greenplan Balatonlelle SE 0-0

Mosonmagyaróvár, 400 néző

Vezette: Gáspár A.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Vadász, Debreceni, Darázs, Czár, Szegi (Jasarevic, 46.), Dobrovolszki, Laki, Farkas N. (Mundi, 62.), Hamar Á. (Veress, 75.). Vezetőedző: Király József

Balatonlelle: Ritzl – Péntek (Benke B., 42.), Hegedűs Gy., Hrabovszki, Körmendy, Fila, Balogh B. (Szabó D., 87.), Kovács D. (Németh G., 62.), Katona Gy., Kiss K., Parázs. Vezetőedző: Kenéz Szabolcs

Király József: – Meddő mezőnyfölényben játszottunk, de nem tudtuk beszorítani az ellenfelünket, és megint kihagytuk a helyzeteket. A Balatonlelle nyomás nélkül futballozhatott és a mérkőzés előrehaladtával egyre bátrabbá vált.

Kenéz Szabolcs: – Örülök az egy pontnak, de egy kicsit szomorú is vagyok Az esélytelenek nyugalmával érkeztük erre a találkozóra, de most úgy érzem itt hagytunk két pontot.

Lipót Pékség SE–Herold Trans-Ménfőcsanak 1-0

A Lipót Harsányi Zoltán 24. percben szerzett góljával megnyerte a Ménfőcsanak elleni mérkőzést.

 

Előzmények:

A szokásostól eltérően szombaton rendezik az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulóját.

Credobus Mosonmagyaróvár–Balatonlelle

Mosonmagyaróvár, 14.30 ó. V.: Gáspár A.

Legutóbbi fővárosi botlását követően a Lajta-parti együttes otthon javítana a kieső helyen álló Balatonlelle ellen.

„A múlt heti botlásunk több volt, mint a három pont elvesztése, mert visszajöhettünk volna a versenybe. Most egy, az életéért küzdő csapattal játszunk, de hazai pályán csak a győzelem elfogadható” – fogalmazott Király József vezetőedző.

Lipót Pékség SE–Herold Trans-Ménfőcsanak

Lipót, 14.30 ó. V.: Kubicsek.

A tabellán negyedik csanakiak a két ponttal és két pozícióval mögöttük álló Lipót otthonába látogatnak megyei rangadóra.

„Erős csapattal találkozunk hétvégén. Jó meccset várok, igazi háromesélyes rangadót, remélhetőleg sok néző előtt. Jó a kapcsolat a két klub között és fontos, hogy jól szerepeljenek a megyei együttesek. Hazai pályán győzni szeretnénk” – mondta Varga Péter, a szigetköziek vezetőedzője.

„Imádom a rangadókat. Ezek a mérkőzések hozzájárulnak a játékosok fejlődéséhez. Szeretnénk a megszokott játékunkat játszani a Lipót ellen is. A két klub nem ellenség, hanem riválisok. Fontosnak tartom, hogy a megyei csapatok összefogjanak. Remélem, jövőre két NB I-es és egy NB II-es csapat is képviseli majd a megyét” – nyilatkozta Weitner Ádám, a Csanak trénere.

További párosítás: Puskás II–Pápai Perutz, 11 ó. BKV Előre–Hévíz, Nagykanizsa–Veszprém, III. ker. TVE–Érd, Bicske–Sárvár, Komárom–Fehérvár II, 14.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában