Női kézilabda

2024.03.19. 12:35

NB I – Székesfehérváron lép pályára a Győri Audi ETO KC - Élő közvetítés

A női bajnokság 23. fordulójából előrehozott mérkőzésen kedden 18 órakor a Győri Audi ETO KC Székesfehérváron, az Alba FKC otthonában lép pályára.

Kisalföld.hu

Kun Attila újabb győzelemre vezetné az Audi-ETO-t.

Fotó: gyorietokc.hu

A Budaörs elleni győzelmet követően idegenbeli összecsapás vár Győri-Lukács Viktóriáékra. Az Alba elleni összecsapást a 23. fordulóban rendezik, és az eredetileg kiírt időponthoz képest előrehozták. 

Az Alba jelenleg a 9. helyen áll a 14 csapatos élvonalban. Horváth Roland tanítványai 5 győzelem mellett két döntetlent játszottak, valamint 9 vereségük van még.

A két csapat Győrben 2023. november 4-án játszott egymással, akkor 38–22-es győzelmet arattak felettük a zöld-fehérek. Azon a meccsen Emilie Hovden 9 góllal volt a legeredményesebb játékos.

„Haladunk tovább a megkezdett úton. Bízom abban, hogy a lányok ismét tudnak egy lépést előre tenni, és azt a játékot láthatjuk, amit a Budaörs ellen a második félidőben mutattunk” – nyilatkozta Kun Attila megbízott vezetőedző.

A találkozót az Audi ETO élőben közvetíti:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában