Női kézilabda

2024.02.03. 07:45

Bajnokok Ligája – A Győri Audi ETO KC a román CSM ellen őrizné meg hibátlan mérlegét – videó

A női Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában szombaton 18 órakor a győri Audi-arénában a román CSM Bucuresti csapatát fogadja a hibátlan Audi-ETO. A találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

Kisalföld.hu

Ulrik Kirkely nehéz meccsre számít a román bajnok ellen.

Fotó: gyorietokc.hu

Az összecsapás előtt Ulrik Kirkely vezetőedző és Kristian Danielsen másodedző fejtette ki várakozásait. 

„A CSM elleni mérkőzésre úgy készülünk, hogy nehéz találkozó vár ránk. Olyan csapatról van szó, amely remek egyéni képességekkel rendelkező játékosokból áll. Nekünk hinnünk kell magunkban. Ha jó ritmust találunk védekezésben és támadásban egyaránt, az jó hatással lehet a játék végkimenetelére” – mondta Ulrik Kirkely vezetőedző.

„A román alakulat hozzánk hasonlóan magas tempóban kézilabdázik, a különbség pedig abban rejlik, hogy a CSM a távoli lövésekben lehet erősebb, míg mi a kapu közelében, a közeli párharcokban tudjuk őket megfogni. Christina Neagura extra hangsúlyt fektetünk, de a CSM topegyüttes, minden poszton klasszis játékosokat vonultat fel. Ugyanakkor komoly történelem van az ETO és a CSM között, így kétségtelenül újabb legendás meccs következik. Izgatottak vagyunk és teljes mértékben felkészültek” – vélekedett Kristian Danielsen másodedző.

Az ETO és a CSM Bucuresti őszi találkozóján négygólos győri győzelem született, Bukarestben 27–23-ra nyertek a zöld-fehérek. A rangadó MVP-jének a hétgólos Kari Brattset Dalét választották meg a román fővárosban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában