Komoly erősítés

2024.01.31. 12:56

Sztárigazolás - Megérkezett Győrbe az ETO futballcsapatának újdonsült brazil középpályása - Videóval!

Szenzációs átigazolási hírről számolt be az NB II-ben szereplő ETO FC közösségi oldala: a Rába-partiak leigazolták a francia bajnok és kupagyőztes brazil Gabriel Boschiliát.

Kisalföld.hu

Gabriel Boschilia

A játékos várható érkezéséről szerdán írtunk, mára bizonyossá vált, hogy a brazil középpályás a győriek labdarúgója lesz, s tavasszal már az ETO színeiben folytatja pályafutását.

Fotó: ETO FC Győr

A futballista megérkezéséről a győri klub osztott meg egy nagyszerű videót.

 

Boschilia a szezon végéig szóló megállapodást írt alá a győri klubbal, hosszabbítási opcióval.

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, izgatottan várom már, hogy pályára léphessek, és segítségére legyek a csapatnak az előttünk álló időszakban. Hamarosan találkozunk a mérkőzéseken" – nyilatkozta új klubja honlapján Boschilia.

Köteles László sportigazgató szerint óriási fegyvertény, hogy egy ilyen magasan jegyzett játékost sikerült megszerezni. A győri vezetőség rengeteget vár a brazil labdarúgótól.

"Sok munka van Gabriel szerződtetésében – mondta Köteles László. – Egy nagyon komoly múlttal rendelkező játékos érkezett hozzánk, aki kiváló korban van, egyértelműen azt várjuk tőle, és biztosak vagyunk benne, hogy meghatározó játékosa lesz a csapatnak. Nagyon komoly erősítés, örülök, hogy itt van!"

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában