L:abdarúgás

2023.11.27. 11:56

Újra megsérült az ex-győri Kalmár Zsolt

A Kecskemét elleni vasárnapi bajnokin (3-3 lett a vége) egy hónap után kezdhetett a Fehérvárnál Kalmár Zsolt, a magyar válogatott középpályása, aki az elmúlt hetekben korábbi sérülése miatt csak csereként volt bevethető.

Kisalföld.hu

Fotó Török Attila Nemzeti Sport

A kezdőcsapatba visszakerült kulcsember azonban félórát sem lehetett a pályán: a 29. percben Kalmár egy rossz mozdulat következtében a jobb combjához kapott, majd fájdalmas arccal terült el és a földet is verte kínjában. Megérkezett persze gyorsan az orvosi stáb, Kalmár kapott egy kis ápolást, majd segítséggel és sántítva hagyta el a pályát, a látottak alapján elsősorban az ágyékát fájlalva. Nem is tudta folytatni a játékot és egyből az öltözőbe kísérték a középpályást.

Az ex-győri Kalmárnak a múltban több komoly sérülése is volt, akadt olyan is, amikor több mint egy évig nem léphetett pályára, de valószínű, hogy a mostani "csak" egy rövidebb kihagyást eredményez majd - írja a csakfoci.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában