Női kosárlabda

2023.11.26. 10:12

NB I – A szezon eddigi meglepetéscsapatát fogadja a SERCO UNI Győr – videó

A női kosárlabda élvonalban vasárnap 17 órakor a győri egyetemi csarnokban SERCO UNI Győr–TFSE- találkozót rendeznek.

Kisalföld.hu

Cziczás László és Török Ágnes is bízik a győzelemben.

Fotó: gyorikosar.hu

A SERCO UNI Győr nincs éppen a legjobb állapotban, hiszen Pécsen elveszítette bajnoki veretlenségét, ráadásul azon a meccsen megsérült Kristine Anigwe és Ruff-Nagy Dóra. Ők ketten a Mersin elleni Euroliga-meccset is kihagyták, ahol ugyan szintén kikaptak a győriek, de sok biztató jel volt a játékukban.

A még mindig sérült Diamond Millert felépüléséig minnesotai csapattársa, Bridget Carleton pótolja. Ő már megérkezett Győrbe, pályára lépése azonban kérdéses, hiszen mindössze két edzése lesz a csapattal a vasárnapi meccsig.

„Csütörtök késő este értünk haza, de pénteken este már edzünk. Ismerjük az ellenfelet, kielemeztük az erős pontjait, azokra felkészültünk. Nagyon komolyan is vesszük a TFSE-t, ahogyan egyébként minden ellenfelünket, hiszen figyelemre méltó eredményeket ért el eddig, megverte a tartalékos Sopront, legyőzte a Szekszárdot, a DVTKval is szinte egylabdás meccset játszott, szóval komoly játékerőt képvisel. Nálunk pénteken edzésbe állt az új játékosunk, de valószínűleg sem Ruff-Nagy Dorci, sem Kristine Anigwe nem lesz még. Mersinben nagyon jó mentalitásban küzdött foghíjas csapatom, ezt a hozzáállást kell továbbvinnünk. Ha ez így lesz, akkor azért jó esélyünk lesz a győzelemre” – mondta Cziczás László, a győriek vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában