Labdarúgás

2023.11.01. 11:38

Magyar Kupa - Gyirmót-Vasas rangadó a legjobb tizenhatba jutásért

Kedden, szerdán és csütörtökön rendezik a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójának mérkőzéseit, amelyeken a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

Kisalföld.hu

Pillanatkép a szeptemberben NB II-ben vívott Gyirmót-Vasas találkozóról. Fotó: MW-archívum

Fotó: Török Attila

Előzetes

Vasas–Gyirmót FC Győr

Budapest, Illovszky-stadion, szerda, 17 óra. V.: Káprály.

A Gyirmót remek sorozatban van a bajnokságban, négy győzelem után játszott az elmúlt hétvégén döntetlent. „Nehéz sorozatban vagyunk, egy hét alatt három élcsapattal játszunk – mondja Tamási Zsolt, a Gyirmót vezetőedzője.

– Kozármislenyben kezdtük, szerdán a Vasashoz látogatunk, majd a Nyíregyházát fogadjuk. A Vasasnál kaphattunk volna könnyebb ellenfelet is a kupában. Vannak sérültjeink és betegeink, valószínű, olyanok is kapnak lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak a bajnokságban. Megpróbáljuk a továbbjutást kiharcolni a kupában.”

A további program, MOL Magyar Kupa, 4. forduló (a 16 közé jutásért)

Szerda: Unione FC (Budapest I.)–Kisvárda Master Good, 12.00. FC Dunaföldvár (NB III)–Nyíregyháza Spartacus FC (NB II), ESMTK (NB III)–MTK Budapest, Szentlőrinc SE (NB III)–Kelen SC (NB III), VLS Veszprém (NB III)–Budafoki MTE (NB II), 12.30. HR-Rent Kozármisleny (NB II)–Kolorcity Kazincbarcika SC (NB II), 15.00. Opus Tigáz Tatabánya (NB III)–Újpest FC, Tiszakécskei LC (NB II)–FC Ajka (NB II), BFC Siófok (NB II)–Diósgyőri VTK, 17.00. Szombathelyi Haladás (NB II)–Zalaegerszeg, 17.15. Szeged-Csanád Grosics Akadémia (NB II)–Kecskeméti TE, 19.00. Ferencvárosi TC–Puskás Akadémia FC, 20.00.

Csütörtök: Budapest Honvéd (NB II)–Paksi FC, 19.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában