Labdarúgás

2023.11.01. 11:29

Magyar Kupa - A bombaformában lévő Mezőörs a Kaposvár ellen próbál újabb meglepetést szerezni

Kedden, szerdán és csütörtökön rendezik a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójának mérkőzéseit, amelyeken a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét.

Kisalföld.hu

Előzetes

Mezőörs– Kaposvári Rákóczi

Mezőörs, szerda, 12.30 óra. V.: Gaál Á.

A vármegyei első osztályban nagyszerűen szereplő Mezőörs a kupában is szépen menetel (a Bőny és a Vép után a harmadosztályú Nagykanizsát is legyőzték Vayerék), s már biztos résztvevője a legtovább jutó kiscsapatok számára kiírt sorozat, az Amatőr Kupa fináléjának. Mezőörsön azt szeretnék, ha a klub sikertörténete tovább „íródna”, s a Bohner Roland által irányított gárda a legjobb tizenhat közé jutna a Magyar Kupában. Erre van is esély, hiszen a csapat egy olyan rivális ellen lép pályára, amely ugyan jelenleg az NB III-ban szerepel, a keretét tekintve azonban nem tűnik erősebbnek a megyei bajnokságból kiemelkedő Mezőörsnél.

„Érezhető egyfajta futball-láz a településen, úgy gondolom, igazi fociünnep lesz a találkozó Mezőörsön, ám nemcsak a szurkolóink, már mi is nagyon várjuk a mérkőzést – kezdte Bohner Roland edző. – Tisztában vagyunk vele, hogy nem mi, hanem a magasabb osztályú ellenfelünk a továbbjutás esélyese, ám ahogy az elmúlt fordulóban, szeretnénk ezúttal is meglepetést okozni.

Ahogy a Nagykanizsát, a Kaposvárt is feltérképeztük, megnéztük néhány mérkőzését. Akadnak náluk rutinos, jó játékosok, de ebben mi sem maradunk el tőlük, hiszen vannak olyan labdarúgóink nekünk is, akik már részt vettek hasonló kupacsatákban.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában