Győri csapat tagja

2023.07.25. 21:34

Marozsán Fábián mérkőzése eső miatt félbeszakadt az umagi tenisztornán

Esőzés miatt a második játszma hajrájában félbeszakadt Marozsán Fábián és az argentin Juan Manuel Cerundolo mérkőzése az 560 ezer euró (215 millió forint) összdíjazású umagi salakpályás férfi tenisztorna első fordulójában.

Kisalföld.hu

Marozsán Fábián két hete még Győrben játszott a Kálóczy téren. Most egyetlen játék választja el a továbbjutástól a horvátországi Umagban.

Fotó: Rákóczy Ádám

A nyolcaddöntőbe jutásért rendezett összecsapáson a világranglistán profi pályafutása legjobbjaként 87. magyar játékos irányított. Az első játszmát 6:3-ra nyerte a győri Somogyi Elektronic-GYAC csapatának legjobb játékosa, a másodikban már 5:0-ra is vezetett. Ekkor Cerundolo (110.) két játékot nyert, amikor az esőzés miatt beszüntették a játékot. A továbbjutóra a spanyol Albert Ramos Vinolas vagy Jaume Munar vár.

Marozsán Fábián múlt héten elődöntőt játszott az olaszországi Triesztben, előtte pedig a győri csapattal ezüstérmet nyert a hazai szuperligában.

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Marozsán Fábián-Juan Manuel Cerundolo (argentin) 6:3, 5:2-nél félbeszakadt.

Korábban: Piros Zsombor-Christopher O'Connell (ausztrál, 5.) 6:3, 6:4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában