Bő 300 néző előtt

2023.04.26. 17:49

NB II foci - A Magyar Kupa meglepetés döntőse ellen egy pontot szerzett az ETO Győrben - galéria

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a Budafok gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata.

kisalfold.hu

Most sem szerzett győzelmet hazai pályán az ETO. Fotók: Nagy Gábor

Eredmény

ETO FC Győr – Budafoki MTE 1-1 (0-0)

Győr, ETO Stadion 328 néző. V.: Gaál (Kóbor, Szabó).

ETO FC Győr: Fadgyas - Deákovits (Óvári 69'), Fodor, Keresztes (Urblík 22'), Csontos, Toma (Vitális 56'), Kiss M. (Tuboly 46'), Lacza, Szendrei, Kiss B., Borsos (Huszár 46'). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Budafoki MTE: Gundel-Takács - Nándori, Csonka, Beke (Bakti 76'), Vasvári, Németh (Soltész 46'), Adorján (Bíró 67'), Jagodics, Kalmár (Horváth 82'), Fótyik, Oláh. Vezetőedző: Mátyus János.

Gsz.: Beke 47’, Szendrei 81’.

40. perc: Kiss Bence szép cselekkel tört be a 16-oson belülre, de a lövése már nem jutott el a kapuig, mert Jagodics becsúszva menteni tudott.

47. perc: Kalmár ugratta ki Oláht, aki átjátszotta Tomát, majd az alapvonal közeléből Bekéhez passzolt, a budafoki csatár pedig középről, 11 méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 0–1.

59. perc: Szendrei passza után Huszár került ziccerbe, de Gundel-Takács jól lépett ki a kapujából és védeni tudott.

81. perc: Bal oldali hazai támadás végén az ötös magasságában helyezkedő Szendrei sarokkal továbbította a labdát a kapuba. 1–1.

Öt sárga lapja miatt nem meccselhetett a vendégeknél Mátyus János.

Az első félidő alig hozott érdemleges eseményt, az ETO teljesen veszélytelen volt a kapura. A szünet után azonnal megszerezte a vezetést a Budafok, amit a hajrában tudtak kiegyenlíteni a zöld-fehérek.

Munozzal három vereség és egy győzelem után az első döntetlenjét érte el az ETO.

Így látták a mesterek

Antonio Munoz: – Az első félidőben fáradtnak tűnt a csapat, abban a periódusban nem játszottunk jól. A mérkőzés pozitívuma, hogy hátrányból sikerült egyenlítenünk, illetve hogy ismét öt utánpótlás-játékossal álltunk fel.

Veress Balázs megbízott edző: – Tettünk egy lépést a célunk felé. A vezető gólunk után a hazai csapat a kapunk elé szorított bennünket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában