Bajnoki

2023.04.26. 20:06

NB II foci - A Mosonmagyaróvár utolsó percekben lőtt góllal győzte le idegenben a Nyíregyházát

A jól védekező Credobus nem sok lehetőséget engedett a hazaiaknak, a végén pedig ismét lecsapott és megszerezte a győztes gólt.

kisalfold.hu

Őrzik jó formájukat a mosonmagyaróvári játékosok, három ponttal térnek haza Nyíregyházáról.

Fotó: Bujdos Tibor

Labdarúgó NB II, 34. forduló

Nyíregyháza Spartacus FC–Credobus Mosonmagyaróvár 0–1 (Nagy Z. 83.)

11. perc: Kovácsréti kapásból küldte rá közelről a felpattanó labdát, nem sokkal tévesztett célt.

37. perc: Kovácsréti próbálkozott ballal középről, Hein­richnek nyújtózkodnia kellett, hogy elérje a bal alsó sarokra tartó labdát.

83. perc: Nagy Zoárd fejesével előnybe került a Mosonmagyaróvár! Egy bal oldali szögletet követően emelkedett a legmagasabbra a vendégek játékosa, aki a levegőben megelőzte a hazaiak kapusát és a hálóba bólintott. 0–1.

88. perc: Szerető tette Vass elé a labdát, aki 18 méterről lőtt, de a vendégek ezt is meg tudták állítani.

Az edzőváltás óta új erőre kapott a Mosonmagyaróvár; előbb döntetlent játszott Diósgyőrben, majd legyőzte a Csákvárt és a Nyíregyházát is.

Király József: - Boldogok vagyunk, nagyon megdolgoztunk ezért a győzelemért, amit a csapatunk Ékes József rehabilitációs edzőnknek és családjának ajánl, mert megszületett a gyermekük. Értékes három pontot szereztünk, hasonlóan kell folytatnunk a bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában