Labdarúgó NB III

2022.11.19. 10:40

Megyei párharc a Rábaközben

Hétvégén rendezik a harmadosztály 18. fordulóját. A Nyugati csoport összes találkozóját szombaton, vagyis ma tartják.

Csornán ma az ETO fiataljai vendégszerepelnek. Fotó: Nagy Gábor

Csorna–ETO Akadémia

Csorna, Kocsis István Városi Sporttelep, ma 13 óra. V.: Holczbauer.

A Csorna legutóbb a középmezőnyben lévő Budaörs ellen ért el döntetlent.

„Bizakodóbb vagyok, mert jól játszottunk a múlt héten, csupán a helyzetkihasználással akadtak problémáink, de megnyerhettük volna azt a mérkőzés, elég jól néztünk ki.  Vannak ugyan gondjaink, Kelemen sérülés, Papp betegség miatti hiánya okozhat számomra fejtörést. Ráadásként nem lesz NB II és U19-es forduló sem, így több lehet a győrieknél a visszajátszó, de amúgy is jó csapatot alkotnak az ETO fiataljai. Egyértelműen nem mi vagyunk a találkozó esélyesei, de bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni a múlt heti teljesítményünket, s majd meglátjuk ez mire lesz elég” – mondta Varga Péter a rábaköziek edzője.

Mór–Gyirmót FC Győr II

Mór, ma 13 óra. V.: Büki.

Az elmúlt fordulóban háromgólos előnyről vesztette el szomszédvári rangadóját a Gyirmót II az ETO Akadémia ellen, most a kiesés ellen küzdő Móri otthonában javíthatnak a kék-sárgák.

„Fontos, hogy mentálisan harmóniába kerüljünk magunkkal. Mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de ahhoz, hogy ez pontokban is megmutatkozzon, sokat kell tenni. Bátor játékot és győzelmet várok a csapattól” – mondta Ördög József a Gyirmót II edzője.

A forduló további párosítása: ZTE II–Puskás Akadémia II, Fehérvár II–Teskánd, 11.00.  Budaörs–III. ker. TVE, Kaposvár–Kelen SC, Balatonfüred–Zsámbék, Tatabánya–Nagykanizsa, Komárom–Veszprém, Bicske–Érd, 13.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában