Helyi sport

2016.04.30. 16:32

NB II foci - Balmazújváros-Gyirmót 1-0

Kikapott a Gyirmót Balmazújvárosban.

kisalfold.hu

Balmazújváros-Gyirmót 1-0 (0-0)


8. p:  Zsiga lépett rá Bori lábára, ami után a győri védő meglökte, emiatt a játékvezető kiállította a gyirmótiak labdarúgóját.


85. p: Pintér jobb oldali szöglete után Belényesi jobbal, 6 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 1–0.


A találkozó első perceiben történt fegyelmezetlenséget követően korán megfogyatkozott a vendéggárda, de az első helyzetek Simon Attila, majd Simon András révén így is a gyirmótiak előtt adódtak. A taktikai átszervezést követően a kék-sárgák átengedték a kezdeményezést a hazaiaknak, labdaszerzést követően azonban a gyors kontrákból így is többször adódott gólszerzési lehetőségük. Szünet előtt Simon András lövésénél Szécsinek, fordulás után viszont Sebőknek kellett nagy bravúrt bemutatnia. Egyórai játék elteltével, majd az utolsó tíz perc kezdetén is Vass dönthette volna el a találkozót, de vendéggól helyett egy vitatott szituációt követő szöglet után Belényesi találata a hazaiakat örvendeztette meg.


A mindkét felet sújtó sorozatos játékvezetői hibák miatt meglehetősen felpaprikázódott hangulatú találkozón győzelmükkel a hazaiak is felzárkóztak a listavezetőt üldözők táborába.


Jók: Kónya, Bokros, Belényesi, Sigér, ill. Sebők, Szekeres, Balogh B., Kiss M., Horváth A., Simon András, Nagy S.


Feczkó Tamás: – Szenzációs mérkőzésen a tíz emberrel küzdő, a bajnokságot utcahosszal vezető Gyirmót ellen sikerült győzedelmeskednünk. Az utolsó percekben mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, szerencsére nekünk sikerült betalálni. A vendégek a találkozó előtti jótékonykodásukkal emberségből is jelesre vizsgáztak.


Bene Ferenc: – A hatalmas nyomás ellenére fantasztikusan futballoztak játékosaim, a korai kiállításunk ellenére a fiúk „eltüntették" az emberhátrányt.

Lapincs Attila



Ide kattintva olvashatja a Gyirmót meccsét >>


Merkantil Bank NB II, 25. forduló

Swietelsky-Soproni VSE - Szolnoki MÁV FC 0-0


61. p: Szabó L. mintaszerűen futott el a bal oldalon, belőtt labdáját Rácz átvette, lefordult védőjéről, majd 7 méterről tiszta helyzetben csúnyán a kapu fölé lőtt.


Mindkét csapat támadólag lépett fel, de egy-egy komolyabb helyzet kivételével kevés említésre méltó esemény történt az első félidőben. A második játékrészben sem változott a játék képe, nagyobb küzdelem és iram és sok hiba jellemezte a találkozót, a szurkolók elkeseredetten hagyták el a Káposztás úti stadiont.


Tipikus egypontos mérkőzésen a Sopron – nagy ziccere miatt – közelebb állt a győzelemhez.


Jók: Heinrich, Szabó L., Deme, ill. Somogyi, Villám, Zsdrál.


Supka Attila: – Öt tizennyolc éves játékosunk játszott. Nagyot küzdöttek, de még nincs rutinjuk. A mérkőzés brusztolós volt, de a színvonal hiányzott. A Szolnok nagyon masszív csapat, sok rutinos játékossal. A meccslabdát mi hagytuk ki, és amíg helyzeteinket nem lőjük be, gólt sem tudunk rúgni.


Csábi József: – Nagyon értékes döntetlent értünk el, de a mérkőzésben több volt. Sajnos sok hibával játszottunk, ennél azért jobb a csapatom.

Páder Vilmos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában