Betekintés

2024.01.06. 08:29

Zenélő hétvége képekkel a Győri Filharmonikus Zenekarral

2024-ben is folytatódik a Győri Filharmonikus Zenekar népszerű tematikus hétvégéje.

Kisalföld.hu

A Képek a zenében című program betekintést nyújt a 9 és 13 éves diákoknak Muszorgszkij Egy kiállítás képei című darabjába, természetesen a már megszokott játékos, interaktív módon. A január 13-14-i hétvégén a művészetek világában merülhetnek el a gyerekek. Zenei és kreatív foglalkozásainkon azt vizsgálják hogyan kapcsolódik a képzőművészet, az építészet a klasszikus zenéhez.

A Zenélő Hétvége vendége Berkes Kálmán, a Győri Filharmonikus Zenekar művészeti vezetője, akit a diákok személyesen kérdezhetnek a mű kulisszatitkairól. A január 14-i 17.18 órás hangversenybérlet aktuális koncertjére a családokat is várják Muszorgszkij: Egy kiállítás képei című művének meghallgatására.

A Zenélő Hétvége januári részletes programja megtalálható a Győri Filharmonikus Zenekar hivatalos oldalán. A gyerekek jelentkezését január 8-ig várják a [email protected] email címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában