Tömegbaleset és haláleset rollerrel - Ezeket a cikkeket olvasták a legtöbben márciusban a kisalfold.hu-n

Tömegbaleset a sztrádán, sok baleset, rossz parkolás és egy világjáró kisfiú története is szerepelt azok között a témák között, amikre a legtöbben kattintottak márciusban.

10.

Számos alkalommal okoznak bosszúságot a rosszul, vagy szabálytalanul parkoló autók, de a legtöbb esetben ez csupán néhány embert érint. Ebben az esetben azonban egy buszt blokkolt a rosszul parkoló autó, ami miatt leállt a forgalom Sopronban:

9.

A kilencéves világjáró győri kisfiú történetét ismerhették meg olvasóink:

8.

Egy csúnya balesetről adtunk hírt, amiben csak anyagi kár keletkezett, szerencsére személyi sérülés nem történt:

7.

Március 10-én váratlanul elhunyt a Nagy Csaba, a győri Prohászka-iskola igazgatója:

6.

Véletlenek sorozata okozott kis híján tragédiát. Ódor Ármin, a Répcementi játékosa mozdulatlanul terült el a pályán:

5.

2022 év végén zárt be Adyvárosban a népszerű Benedetto cukrászda. Sokakat foglakoztatott a hely sorsa. Márciusban már meg is nyitott egy új cukrászda, amiről mi is beszámoltunk:

4.

Egy elektromos szekrény állította meg a szerencsétlenül járt sofőr autóját, miután letért az úttestről és felborult. A balesetben egy gyalogos is megsérült:

3.

Borzalmas tömegkarambol történt az M1-esen. A tömegbalesetben 19 autó gyulladt ki, egy ember életveszélyesen megsérült. 39 embert, köztük 10 gyereket vittek négy település - Győr, Tatabánya, Székesfehérvár és Budapest - kórházaiba. 

2.

A 41 éves férfi olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni az életét

1.

A még februárban történt halálos baleset Nyúl és Écs között, amikor frontálisan ütközött egy busz és egy személyautó. Az ehhez kapcsolódó felvételt kaptuk meg a győri helyszínelőktől:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában