Egyetlen autós sem állt meg

2023.07.28. 13:43

Ötéves kisgyerek bolyongott az 1-es főúton Abdánál - Rendőrök segítettek a megszeppent kisfiún

Csöppnyi kisember bolyongott egyedül az országúton, a kicsi mellett pedig csak úgy viharzottak el az autósok. Egyik sofőr sem gondolta úgy, hogy lehet abban valami rendellenes, hogy egy ötéves fiúcska teljesen egyedül gyalogol az 1-es főúton Abda külterületén - közölte a BRFK közösségi oldalán.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: Kozma István

"A megszeppent kisfiú szerencséjére Gaál Szabolcs r. törzszászlós, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőre is éppen arra járt, és azonnal megállt a gyerek mellett. Az ijedtség okozta szótlanságot kollégánk perceken belül feloldotta, és megnyugtatta a kisfiút.

A gyerek ezután már elmondta a nevét, és azt is elárulta, hogy 5 éves, és egy táborban nyaral, de azt nem tudta megmondani, hogy hol. Gaál Szabolcs a közelben kezdett kérdezősködni, és egy benzinkúton megtudta, hogy nem messze az úttól, ahol a fiú sétált, van egy gyermektábor. Kollégánk visszavitte a kis szökevény táborlakót, akit már nagyon kerestek. A rendőrség értesítette a szülőket. A picinek az ijedségen túl szerencsére semmilyen baja nem esett" - olvasható a rendőrségi hírben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában