Top 10

2023.12.29. 06:30

Letartóztatták a kapitányt, "világhírű" lett az utca - Ezeket olvasták a legtöbben szeptemberben a kisalfold.hu-n

Sajnos a szeptember leginkább a tragédiákról szólt, amelyek között egészen felfoghatatlan esetek is voltak. De olyan érdekességek, mint a tuják pusztulása, vagy az, hogy mennyire kell tartanunk a földrengésektől a megyében is felkerültek a 10 legolvasottabb szeptemberi cikkünk listájára.

Kisalföld.hu

10.

Felrobbantotta az internetet, és országos hír lett a mosonmagyaróvári villanyoszlop-sor, ami az aszfaltozás után egyfajta látványossága lett az utcának. Sokan keresték fel, hogy fotózkodjanak a különös utcaképpel.

9.

Egy győri otthonban történt az eset, ami sajnos egy idős nő halálával végződött.

8.

Ugyan már 10 éve tart a nyugati tuják lassú pusztulása a térségünkben, ami az utóbbi három évben azonban gyakorlatilag felgyorsult. Sok olvasónk volt kíváncsi rá, hogy mit tehetünk velük, mivel tudjuk pótolni?

7.

Sokan olvasták a hírt a döbbenetes balesetről:

6.

Augusztus második felében az Alföldön több rengés is történt, és egy, a megszokottnál jóval nagyobb is bekövetkezett Szarvas környékén, majd szeptember 8-án reggel 07:09 perckor 3,1 magnitúdójút mértek Szarvastól 10 kilométerre. Ennek apropóján jártunk utána annak, hogy térségünkben mekkora az esély a földrengésekre:

5.

Nemcsak a városban élőket, de az egész országot felkavarta a győri rendőrkapitány letartóztatása szeptemberben:

4.

Egy 58 éves férfi az út melletti vízelvezető árokba hajtott, ahol az árok aljába ütötte a fejét. 

3.

Egész Répcelak gyászolja azt a férfit, aki egy brutális balesetben halt meg Újkérnél. Egy fa dőlt az autójára az úton.

2.

Nem mindennapi vállalkozásba kezdett a szanyi agrárszakember. „Hogy került a gumicsizma az orvosi rendelőbe?” – tette fel a Kisalföld a kérdést Németh Leventének, aki örömmel osztotta meg történetét olvasóinkkal:

1.

Tragédiával kezdődött a szeptember. Egy férfi vesztette életét a szörnyű balesetben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában