EzTörténtKisalföld

2023.12.21. 11:37

Erről írtunk 30 éve - Ajándék a veszkényi kisgyerekeknek

Erről írt a Kisalföld 60, 40 és 30 éve.

Kisalföld.hu

60 éve - Fejleszt a Győri Pamutszövő- és Műbőrgyár

Példamutatóan fejleszti üzemét saját erejéből a Győri Pamutszövő- és Műbőrgyár. Ez év elején 1,2 millió forint beruházással építettek új szövödei üzemrészt, ezt megelőzően pedig két korszerű PVC műbőrgyártó gépet szereztek be külföldről 4,5 millió forintért. Ezekkel a gépekkel olyan többlettermelést értek el és olyan exportot gyártottak, hogy másfél év alatt megtérült a befektetés. 

40 éve - Kamionok Mosonmagyaróváron

Napjainkra Európa egyik legnagyobb szállítási vállalata, s országunk egyik legjelentősebb valutaforrása lett a Hungarocamion. Legnagyobb határkirendeltségét megyénkben, Mosonmagyaróváron működteti a vállalat, ahol évente több, mint 60 ezer kamion közlekedését segítik, s ahol kivált ilyenkor, év végén láthat igencsak serény napokat az érkező. 

30 éve - Ajándék a veszkényi kisgyerekeknek

Kedves karácsonyi meglepetést tartogat a veszkényi önkormányzat Jézuskája a község 14 éven aluli kisgyermekeket nevelő családjainak. A szociális helyzet függvényében néhány száz forintot kapnak a szülők, hogy könnyebb legyen az ünnepi bevásárlás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában