Az elmúlt időszak

2023.05.16. 20:31

Szakmai napot tartott Győrben a Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Május 15-én a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szakmai napot tartott a vármegyei ügyeletvezetők és műveletirányítók részére.

kisalfold.hu

A szakmai nap Pákai László alezredes a Vármegyei Főügyeleti Osztály osztályvezetőjének megnyitójával kezdődött, amelyben értékelte az elmúlt időszakban az ügyeletesek munkáját. A nap első felében Szilágyi János alezredes, igazgató-helyettes az ügyeleti szakterület aktuális kérdéseiről és a feladatokról tartott előadást. Ezt követően Pákai László alezredes az idei év szakmai tapasztalatait ismertette a részvevőkkel.

A nap második részében három kiemelt esemény, a fertőrákosi nádtűz esete, egy ezer négyzetméteres gyártócsarnok tűz és egy robbanást követő tűzoltói beavatkozás műveletirányítási tapasztalatai kerültek terítékre. Végezetül az aktuális feladatok kiemelésével és az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolásával zárult az ügyeletesek szakmai napja - írta honlapján a Katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában