Elismerés

2023.02.09. 10:21

Lakatos Dániel lett az év iskolarendőre Komárom-Esztergom vármegyében

„Az iskola rend­őre” program 2008. szeptember 1-jén indult, célja a gyermekek biztonságos közlekedésre nevelése mellett a bűnmegelőzés elősegítése, lehetőleg minél fiatalabb életkortól.

kisalfold.hu

Az iskolarendőrök munkáját az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága „Az év iskolarendőre” díjjal jutalmazza. 

Komárom-Esztergom vármegyéből az országos elismerést Lakatos Dániel rendőr főtörzs­őrmester, a Nyergesújfalui Rendőrőrs baleset-megelőzési előadója kapta. A főtörzsőrmester 2014. március 1-je óta teljesít szolgálatot, évek óta a lábatlani Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a süttői II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola iskolarendőre. Prevenciós tevékenységével nagymértékben hozzájárul a program céljainak megvalósításához. 

Lakatos Dániel rendőr főtörzsőrmester a VIII. Országos Iskolarendőr Szakmai Nap keretében február 1-jén vehette át az elismerést. Fotó: police.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában